20 Aralık 2009 Pazar

nvlddmkm.sys Mavi Ekran Hatası Çözümü

bugün bilgisayar enteresan bir hastalığa kapıldı nvlddmkm.sys Mavi Ekran Hatası veriyor ve ara sıra ekran 6 parçaya bölünüyordu sadece güvenli modda açabildiğim bilgisayarın hastalığını buldum nvidia ekran kartı ve diğer markalardada olduğunu duyduğum bu hastalığın çözümü şöyle
bilgisayarıma sağ tıklayıp özelliklere gelin sonra aygıt yöneticisinden ekran kartını bulup kaldıra tıklayın pc yi resetleyin düzelecektir

4 yorum:

MarryMe dedi ki...

e ekran kartını sildikten sonra kurulması gerekmiyor mu? ekran kartını kaldırdıktan sonra güvenli kipte girip dosya kalıntılarını silin ve tekrar normal çalıştırıp ekran kartını tekrar kurun.

Adsız dedi ki...

Dediğiniz gibi yapınca (Vista,Win7)işletim sistemi açıldığında driveri yüklü olmuyacaktır.Ayrıca o hatanın ekran kartından kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

Adsız dedi ki...

Peki hocam ekran kartının driverını kaldırdık. Sonra ne yükleyeceğiz. Windows un standart Video driver ını mı kullnacağız. Bumu yani çözüm?

Adsız dedi ki...

Evet; bu şekilde çalışıyor ancak ekran kartının hiç bir özelliğini kullanamıyorsunuz. Parlaklık ayarını bile değiştiremiyorum Notebook'da.

Yorum Gönder